Utopia

Velkommen en tur i Kjød og Kuls Utopia.
All Inclusive 499,-

Hver fredag og lørdag åbner vi op til Utopia. Utopia er vores måde at forkæle vores gæster ekstra meget på, både hvad angår mad og vin. Køkkenet overrasker med retter som normalt ikke er at finde på vores menukort, og vinene spænder bredt både hvad angår områder og druer.

Menuen består altid af minimum 3 retter, og vil variere efter sæson. Vinene er ”selvhentere” fra vores vinbuffet, og disse udvælges omhyggeligt i samarbejde med vores leverandører.

Skal du holde fødselsdag, firmaarrangement eller bare have en hyggelig aften ude, er Utopia Perfekt.

Skal du med? – Vi begynder altid præcis kl. 19.00 og lukker vinbuffeten ned kl. 21.30 – Husk bordreservation.

(Ved selskaber på min. 10 personer kan Utopia bookes til andre ugedage)

Bordreservation modtages kun pr. tlf. 31 704 704 eller mail@kjodogkul.com

Pris pr. pers. 499kr
(Inkl. Vinbuffet, øl fra fad, 3 retters menu, 1 gl. bobler, Sodavand)

menu

13. + 14. oktober & 20. + 21. Okt.

1 gl. bobler

Forret

Bruschetta
Håndpillede Rejer – Avocado – Tomatsalsa

Hovedret:

Josper Grillet Lamme Cuvette
Spinat – Græskarcème – Timiansky

Dessert:

Chokolade Fondant
Havtornsorbet

Fredag d. 27. Og lørdag d. 28. Oktober

Forret

Tartar af Mørbrad fra Skovgaard
Soya Mayo – Skovsyre – Hvidløgscroutoner – Syltede løg

Hovedret

Langtidsbagt Gris Fra Skovgaard
Svamperisotto – Glaserede Beder – Timiansky

Dessert

Golden Chokolademousse
Karamelfudge – Hindbær Espuma – Nødder

Fredag og lørdag 3. & 4. Nov. + 10. & 11. Nov. + 17. & 18. nov

Forret

Tatar af Norsk Laks
Æggecreme – Syltede Agurker

Hovedret

Black Angus
Selleri – Bønner – Løgtærte -Triple Fried Fries – Bearnaise – Rødvinssauce

Dessert

Glöggpocheret Pære
Knuste julekager – Glögg Espuma

Fredag og Lørdag 24. & 25. Nov + 1 & 2. Dec. + 8. & 9. Dec.

Forret

3 x Forret – Sharing is Caring
(serveres som sharing til alle ved bordet)
Norsk Laks – Rejer – Confit af And

Hovedret

Porchetta af Glad Frilandsgris fra Skovgaard i Them
Spinat & Rødkål Sautè – Urtebagte Små Kartofler – Timiansky

Dessert

Kirsebær Clafoutis
Vaniljeis – Mandler